• تاریخ انتشار : 1395/10/09 - 13:40
  • بازدید : 1789
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با تلاش واحد و سفيران محترم برگزار شد:

كارگاه مرگ مغزی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران

ستاد مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران با همكاري واحد اهداي عضو، اقدام به برگزاري كارگاه مرگ مغزي كرد.

ستاد مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران همگام با سایر نهاد های پیش قدم در فرهنگ سازی #اهدای_عضو_اهدای_زندگی با همت واحد فراهم آوری اعضای پیوندی و نسوج دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران با برپایی کارگاه آموزشی در جهت آموزش مفاهیم مرگ مغزی و امور فرهنگی اهدای عضو، به کمپین #من_حامی_اهدای_عضو_هستم ملحق شدند.
 این کارگاه  با صحبت های شیوای حجت الاسلام والمسلمین حسینی در مورد جایگاه اهدای عضو آغاز و با صحبت های دکتر مظاهری پزشک متخصص اهدای عضو در مورد تاریخچه و کلیات فرآیند اهدای عضو ادامه پیدا کرد و در خاتمه با صحبت های خانواده محترم اهدا کننده امیر حسین پور علی عزیز که اهدای اعضای امیر حسین را تحویل به نحو احسن امانت الهی به صاحب اصلی دانستند، پایان پذیرفت.
شایان ذکر است که برای اولین بار در کشور کل مراسم با همکاری واحد آی تی ستاد مرکزی در ۳۳ استان به صورت ویدیو کنفرانس پخش شد، همچنین غرفه #اهدای_عضو_اهدای_زندگی واحد به همت سفیران در محل برپایی کارگاه دایر بود که علاوه بر ثبت نام برای صدور کارت اهدای عضو، پیگیری کارت های ثبت نامی را انجام شد، در مدت زمان برپایی کارگاه ۱۴۰ مورد ثبت نام و پیگیری انجام شد.

  • گروه خبری : خبر جدید
  • کد خبر : 40700
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب