ایپزود ۱: "طلوع دوباره زندگی"
اولین قسمت این مستند با محوریت " نارسایی کبد و راهکارهای درمانی آن " منتشر شد...
اولین قسمت این مستند با محوریت " نارسایی کبد و راهکارهای درمانی آن " منتشر شد.
کبد بزرگترین عضو داخلی بدن است که در بسیاری از فرآیندهای حیاتی بدن نقش دارد، بیشتر ترکیبات جذب شده توسط روده از کبد عبور میکنند، این عضو به عنوان مرکز کنترل بدن عمل میکند؛ باتوجه به نقش مهم کبد در بدن، نارسایی این ارگان حیاتی زندگی فرد را با مشقتهای فراوان همراه خواهد کرد. در این مستند مشقتهای زندگی با نارسایی کبد را از زبان مبتلایان به نارسایی کبد و متخصصین تیم پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواهید شنید.
هدف از تولید مستند "طلوع دوباره زندگی" آشنایی بیشتر با اهدای عضو ایران و جهان است که به همت مدیریت فرهنگی و توسعه ارتباطات واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری تیم دوربین سلامت شبکه سلامت سیما تهیه شده است.
اولین اپیزود از این مستند به مقوله " نارسایی کبد و راهکارهای درمانی آن " مربوط میشود که به دلیل اهمیت بالای آن در سلامت و حفظ جان انسانها در ۲ بخش تهیه و تدوین گشته و تقدیم حضورتان خواهد شد.
کارشناسان بخش اول برنامه: دکتر سید محمدرضا نجات اللهی (فلوشیپ جراحی کبد، پانکراس و پیوند اعضا)، دکتر سیده نازنین منصوری(فوق تخصص گوارش و کبد)، خانم آمنه رستمی(هماهنگکننده پیوند کبد) و دکتر داوود تاسا(فلوشیپ پیوند کبد) میباشند.
در این اپیزود به سوالاتی با محوریت: بیماریهای زمینهساز نارسایی کبد، شرایط ورود بیمار به لیست انتظار، فرآیند پیوند کبد و مراقبتهای قبل و بعد از آن پاسخ داده شده است.
از طرفی پیوند موفقیت آمیز کبد نیز به نوبهی خود یک چالش است که در این قسمت به آن پرداخته شده است و عوامل پس زدن پیوند کبد بررسی شده است.
و در پایان به سوالات مردمی در این حوزه پاسخ داده شده است.
از تمام علاقهمندان به حوزه اهدای عضو، اهدای زندگی دعوت میکنیم تا برای یافتن پاسخ پرسشهای خود با ما همراه شوند.
میتوانید اولین قسمت از اپیزود اول مستند "طلوع دوباره زندگی" را از لینک زیر تماشا کنید: