• تاریخ انتشار : 1400/02/10 - 17:48
  • بازدید : 60
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

برگزاری دوره‌ی آموزش مجازی دومین فراخوان جذب سفیر زندگی

به گزارش شورای فرهنگی واحد دوره‌ای آموزشی به‌صورت غیرحضوری در کانال تلگرامی اختصاصی این دوره برگزار شد...

به گزارش شورای فرهنگی واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری پیرو انتشار دومین فراخوان جذب سفیر از سوی واحد فراهم آوری اعضا و نسوج و با هماهنگی و اطلاع‌رسانی قبلی دوره‌ای آموزشی در روز پنج شنبه مورخ 1400/02/09ساعت 17 به‌صورت غیرحضوری در کانال تلگرامی اختصاصی این دوره با حضور بالغ بر 200 داوطلب که در زمان آغاز دوره، همزمان 140 داوطلب حضور فعال و برخط داشتند، برگزار شد.

 

محورهای آموزشی دوره مشتمل بر موارد زیر بود:

 پیام آغازین قائم مقام واحد در خصوص نقش  و مشارکت سفیران در نجات جان بیماران نیازمند عضو

 دوره آموزشی مرگ مغزی "از شناسایی تا اهدا"

 نقش فرهنگ‌سازی و سفیران در تعالی اهدای عضو اهدای زندگی

  معرفی زیرشاخه‌های فعالیت سفیران زندگی توسط سرگروهان

  پرسش و پاسخ 

 

 

 

 

 

در قسمت ابتدایی دوره سركار خانم دکتر فريبا قربانی قائم مقام واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پيوندی با ذکر سال شروع فعالیت واحد از سال ۱۳٨۳به عمده فعالیت‌های واحد در خصوص فراهم آوری اعضای پیوندی و چالش‌های اصلی پیش رو در این سال‌ها پرداختند.

در ادامه از اهمیت ابعاد مختلف فقهی، اجتماعی و نقش مشارکت افراد مختلف در جامعه اشاراتی داشتند. ایشان نقش مشارکتی سفیران را با

  1. اطلاع رسانی هر سفیر به قشر خود
  2.  ایده‌ پردازی در زمینه‌های مختلف
  3. بیان چالش‌های مهم و پیش رو در اتقای فرهنگ ایثار و بخشش
  4. درخواست کمک موثر نیروهای داوطلب در این مسیر بیان داشتند.

در قسمت دوم جناب آقای دکتر احسان علی بیگی مدیر فرهنگی واحد، به تبیین و توضیح اهمیت نقش آموزش صحیح و داشتن دانش کافی سفیران در موضوع مرگ مغزی پرداختند. ایشان همچنان اشاره داشتند در صورتی اطلاعات عمومی در جامعه با حمایت و همراهی سفیران زندگی در زیرشاخه‌های فعالیت متنوع نسبت به مفاهیم مرگ مغزی از شناسایی تا اهدا ارتقا یابد قطعا تاثیر مطلوب و بسزایی در مواجهه خانواده‌ها با موضوع مرگ مغزی خواهد داشت.

در ادامه با توضیحاتی کامل و جامع در خصوص شناخت عمومی مغز و عملکرد آن، کما، زنگی نباتی، انسان قفل شده و مرگ مغزی و نحوه وقوع حالات مختلف، شناسایی موارد مرگ مغزی، فرآیند انتقال، تایید، رضایت‌گیری و برداشت عضو توضیح داده شد. ایشان همچنان در انتهای سخنان خود به نقش فرهنگ‌سازی سفیران زندگی در تعالی اهدای عضو اهدای زندگی پرداختند و از نقش اساسی نحوه صحیح ارتباط با خانوداه‌های محترم اهداکنندگان توضیحاتی را بیان  داشتند.

 در ادامه سرگروهان زیر شاخه‌های مختلف به ارتباط بین گروه مشخص شده و فعالیت های خود و اهمیت آن و انتظارات و شفاف‌سازی اهداف هر گروه پرداختند.

  • در تبیین گروه نویسندگی و خبر به سرپرستی سرکار خانم نسترن بیات، به ارتباط موثر بین ادبیات و نقش آن در جذب و همراه سازی مخاطب و ارتقای فرهنگ اهدای عضو در سطح جامعه و همراهی در زمینه های مختلف ادبی اعم از شعر، داستان، داستان کوتاه، ترانه و بی حد و مرز بودن حیطه این همراهی اشاراتی شد.

 

  • در گروه پیام و پیگیری استان تهران و شهرستان ها به سرپرستی سرکار خانم سیده فاطمه حسینی، ایشان در خصوص پروسه برپایی غرفه و تشکیل آن توضیحاتی را بیان فرمودند، همچنین مذاکره با ارگان های دولتی همانند شهرداری ها و مراکز فرهنگی را به عنوان اولین اقدام اعلام و روند دریافت معرفی نامه برپایی غرفه از سمت واحد را تبیین فرمودند.

 

  • در گروه ترجمه و زبان های خارجه به سرپرستی سرکار خانم فائزه رضائی، ایشان به فعالیت های این گروه اعم از جست و جو در زمینه های مختلف و ترجمه اخبار روز دنیا مانند پوستر، فیلم و مقاله های خبری در ارتباط با ارتقای فرهنگ و دانش اهدای عضو اشاراتی داشتند.

 

  • در گروه فضای مجازی با سرپرستی سرکار خانم سمانه چهره پرداز، ایشان به توضیح ماهیت فعالیت این گروه و اهداف گروه از جمله ایجاد فضای ارتباط با اینفلوئنسرها، سلبریتی ها، چهره های شاخص و تاثیرگذار، راه اندازی کمپین های مختلف در فضای مجازی، پاسخ به سوالات و ابهامات مردم در بسترهای فضای مجازی، ارائه راهکارهای مناسب جهت معرفی بیشتر و بهتر فعالیت ها به ارائه توضیحاتی پرداختند.

 

  • در گروه طراحی و گرافیک به سرپرستی سرکار خانم مهسا خوش روان به تبیین و توضیح فعالیت های گروه از جمله موشن گرافی طراحی پوستر، لوگو، بنر و... و نقش حضور فعال و خلاق سفیران در این زمینه اشاره شد.

 

  • در گروه عکاسی نیز به سر پرستی سرکار خانم فاطمه حبیبی نژاد فرد، به فعالیت در زمینه عکاسی و فیلم برداری و نیاز واحد بر حضور عکاسان جهت ثبت و ضبط مطالب به فراخور هر مناسبت توضیحاتی بیان شد. در پایان این بخش به استفاده از ظرفیت و توانمندی در حوزه تدوین و فیلم سازی این دوستان نیز مواردی بیان گردید.

 

  • در گروه فیلم سازی به سرپرستی سرکار خانم شیما هنرور نیز به تدوین و تسط بر نرم  افزار های این زمینه و محتواهای در این زمینه اشاراتی بیان گردید.

 و در پایان توضیحات تکمیلی پیرامون سایر حوزه های فعالیت و همراهی توسط جناب آقای دکتر احسان علی بیگی در زمینه روابط عمومی و ضرورت ارتباط گیری با نهاد های مختلف، حضور در کارگاه ها و محیط های آموزشی توضیحات و اشاراتی بیان شد.

در قسمت گویندگی نیز از توانایی و قابلیت بازخوانی و گویندگی شعر و متن ها برای فعالین در این زمینه نکاتی برای علاقه مندان اشاره گردید.

در پایان بخش آشنایی با شاخه های فعالیت فرهنگی و گروه ها، ایشان با ذکر گروه سفیران سخنران و استفاده از ظرفیت و توانمندی این سفیران به عنوان نماینده واحد در بیان مطالب اشاراتی داشتند.

بخش آخر دوره‌ی آموزشی پاسخ به پرسش داوطلبان حاضر در دوره بود که با دقت تمام به تمامی پرسش‌ها در زمینه های مختلف دینی، فرهنگی، مشارکتی و تخصصی پاسخ  داده شد و از تمامی فعالین در دوره رفع ابهام به عمل آمد.

  • گروه خبری : خبر جدید
  • کد خبر : 104051
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب