• تاریخ انتشار : 1403/07/30 - 11:05
  • بازدید : 47
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حضور فعال واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در دهمین کنگره بین المللی سل و بیماری‌های ریوی

واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارائه سه مقاله در دهمین کنگره بین المللی سل و بیماری‌های ریوی فعالانه حضور داشت.
به گزارش شورای فرهنگی واحد، " ملاحظات اخلاقی و چالش های انجام تست آپنه" توسط آقای دکتر میلاد فندرسکی، "نرخ اهدای ریه های پیوندی"، توسط آقای حسین فرخی، مراحل فراهم آوری اعضای پیوندی توسط آقای دکتر حسین محمدی در این کنگره ارائه شد.
لازم به ذکر است دهمین کنگره بین المللی سل و بیماری‌های ریوی ۲۵ لغایت ۲۷ مهر ماه در سالن همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
 
*راهنمای بالینی ملاحظات اخلاقی انجام تست آپنه تدوین می شود* 
یکی از محققین واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تدوین راهنمای بالینی ملاحظات اخلاقی انجام تست آپنه برای موارد مرگ مغزی خبر داد و گفت: این راهنما در حال تدوین است و نکات جمع بندی شده در این خصوص بزودی ارائه خواهد شد.
به گزارش شورای فرهنگی واحد، دکتر میلاد فندرسکی، در سخنرانی خود در دهمین کنگره بین المللی سل و بیماری‌های ریوی گردآوری کاملی از متدهای انجام تست آپنه در دنیا را ارائه نمود و گفت: بومی سازی این پروتکل ها و در نظر گرفتن یک رویکرد واحد در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باید مد نظر قرار داده شود.
وی با ضروری خواندن انجام روش های نوین تست آپنه به منظور پیشگیری از ایجاد صدمه برای دهنده در حالیکه هنوز به تایید کامل مرگ مغزی نرسیده اظهار کزد: علاوه بر اینکه تشخیص مرگ مغزی به واسطه تست آپنه باید داده شده باشد، صدمه ندیدن ارگان ها نیز برای ما بسیار حائز اهمیت است.
وی با تاکید بر اینکه علائم مربوط به قطع انجام تست آپنه باید در نظر گرفته شود گفت: به محض مشاهده این علائم که شامل افت فشار و آریتمی قلبی است تست حتما باید متوقف شود.

پروتکل تشخیص مرگ مغری در ایران  بسیار دقیق است

دکتر حسین محمدی  در دهمین کنگره سل و بیماری های ریوی گفت از آنجائیکه موضوع مرگ مغزی دارای ابعاد مختلف حقوقی ،شرعی و اخلاقی  و اجتماعی است پروتکل مرگ مغزی در ایران بسیار دقیق است.

به گزارش شورای فرهنگی واحد، دکتر محمدی در دهمین کنگره سل و بیماریهای ریوی مقاله ای با عنوان مراحل فراهم آوری اعضا پیوندی ارائه  نمود که در آن سعی شد کادر درمان شرکت کننده با پروتکل اهدای عضو آشنا شوند.

در ادامه این سخنرانی دکتر فریبا قربانی،قائم مقام واحد با اشاره به برنامه های برگزار شده در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد:آموزش کادر درمان در مقابل آموزش جامعه از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که در وهله اول شناسایی موارد احتمالی مرگ مغزی از دل بیمارستان ها صورت می گیرد.

وی با اشاره به روبرو شدن خانواده عزیز مرگ مغزی با کادر درمان بر اهمیت داشتن اطلاعات درست و نگرش مثبت به مسئله پیوند اعضا تاکید کرد.

 
 
 
 
*نرخ اهدای ریه نسبت به سایر ارگان ها بسیار کمتر است*
یکی از هماهنگ کنندگان پیوند اعضای واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دهمین کنگره بین المللی سل و بیماری‌های ریوی گفت: نرخ اهدای ریه نسبت به سایر ارگان ها بسیار کمتر است.
به گزارش شورای فرهنگی واحد، آقای حسین فرخی با بیان این مطلب که تنها ۷ درصد از دهنده ها، ریه مناسب برای اهدا دارند اظهار کرد: بیشترین علت اهدای ریه در مواردی است که فرد به علت تومور اولیه مغزی دچار مرگ مغزی شده باشد که ۱۵ درصد موارد را شامل می شود.
وی بر آموزش کادر بیمارستان ها برای مراقبت از ریه تاکید کرد و چالش های مربوط به فراهم آوری ریه پیوندی و همچنین روش هایی برای افزایش کیفیت ریه موارد مرگ مغزی ارائه نمود.
لازم به ذکر است دهمین کنگره بین المللی از ۲۵ لغایت ۲۷ مهر ماه در سالن همایش ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
 
 
 
 
ReplyForward
 
  • گروه خبری : خبر جدید
  • کد خبر : 147904
کلید واژه

تصویر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب