*برگزاری جلسه ی آموزشی نحوه ی نگارش دستورات دارویی برای مراقبت از اهداکنندگان مرگ مغزی
برگزاری جلسه ی آموزشی نحوه ی نگارش دستورات دارویی برای مراقبت از اهداکنندگان مرگ مغزی
جلسه ی آموزشی نحوه ی نگارش دستورات دارویی برای مراقبت از اهداکنندگان مرگ مغزی به همت واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پنج شنبه، ۸ آذر ماه در سالن استاد بهادری بیمارستان مسیح دانشوری برگزار شد.
به گزارش شورای فرهنگی واحد، دکتر فریبا قربانی با اشاره به برگزاری دوره ی پاییزی آموزش جامع فرایند اهدای عضو از موارد مرگ مغزی گفت: جلسه فوق الذکر چهارمین کلاس آموزشی این دوره محسوب می شود که به صورت تئوری و عملی برگزار شد.
وی گفت: در این جلسه یکی از هماهنگ کنندگان پیوند اعضا به داوطلبین جدید اهمیت آموزش بالینی در کنار دروس تئوری را عنوان نمود.
دکتر قربانی از دکتر مهدی فندرسکی به عنوان یکی از هماهنگ کنندگان فعال در زمینه تشخیص اولیه مرگ مغزی و همچنین برگزاری جلسات آگاهی بخشی به خانوادهای عزیزانی که مرگ مغزی می شوند یاد و اظهار کرد: ایشان در این جلسه آموزشی ضمن مرور مطالب آموزشی جلسات قبل چندین مورد تشخیص مرگ مغزی را مورد بررسی قرار داد و به صورت تعاملی با شرکت کنندگان ابعاد مختلف تشخیص را بررسی کرد.
معاون واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره ادامه ی روند آموزشی دوره ی پاییزی تاکید کرد: یک دوره ی آموزش عملی در ICU و واحدهای اهدای عضو برگزار خواهد شد که در آن نحوه ی استفاده از پمپ، مانیتورینگ و کلیات مربوط به دستگاه ونتیلاتور آموزش داده می شود.
دکتر قربانی ادامه داد: در این جلسه مهدیه حضرتی، مسئول آموزش دوره ی پاییزی درباره ی نحوه ی درج دستورات دارویی برای مراقبت از مورد مرگ مغزی و به طور کلی اردر نویسی سخنرانی کرد.
وی آموزش اشکال دارویی مختلف، نحوه ی تجویز آنها، نحوه ی مصرف داروها، زمان مصرف داروها و تمام جزئیات مربوط به درج دستورات دارویی در پرونده را ار دیگر موارد آموزشی این جلسه برشمرد و گفت: تمامی این موارد با ذکر مثال های متعدد مورد آموزش قرار داده شد و چند نفر از شرکت کنندگان به صورت عملی موارد آموزش داده شده را تکرار و تمرین کردند.
دکتر قربانی افزود: در ادامه ی این جلسه برگزاری آموزش مربوط به مایع درمانی، انواع سرم ها انجام گرفت.
وی در پایان سخنان خود با بیان این مطلب که آموزش های عملی بر بالین بیمار در بیمارستان های مبدأ و حضور در اتاق عمل منوط به شرکت در دوره ی پیشرفته آموزش اهدای عضو می باشد عنوان کرد: فراگیران علاقمند در صورت تمایل به ادامه ی آموزش و همکاری با واحد اهدای عضو می توانند برای شرکت در دوره ی پیشرفته ثبت نام نمایند.