• تاریخ انتشار : 1395/08/18 - 13:12
  • بازدید : 1065
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به همت سفيران اهدای عضو:

غرفه اهداي عضو در دانشگاه كردستان برگزار شد

در جهت اشاعه فرهنگ غنی اهدای عضو، واحد فراهم آوری اعضای پیوندی با همکاری دانشگاه کردستان اقدام به برگزاری یکی دیگر از غرفه های #اهدای_عضو_اهدای_زندگی در دانشگاه کردستان نمودند.

در تاریخ 16 آبان سال جاری، در جهت اشاعه فرهنگ غنی اهدای عضو، واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه شهید بهشتی با همکاری دانشگاه کردستان اقدام به برگزاری یکی دیگر از غرفه های #اهدای_عضو_اهدای_زندگی در دانشگاه کردستان نمودند.
در این غرفه که به همت سفیر اهدای عضو طی یک روز برپا شد،از متقاضیان دریافت کارت اهدای عضو،ثبت نام اینترنتی به عمل آمد و مطالب مربوط به مرگ مغزی و نحوه دریافت پیوند کارت نیز اطلاع رسانی شد.
از همکاری و همراهی جناب آقای دکتر خوشنوازی (ریاست محترم معاونت فرهنگی دانشگاه کردستان)  و آقای شریف ترکاشوند (معاون مدیر فرهنگی دانشگاه کردستان) کمال تشکر و قدردانی را داریم.
به امید آن که  با اشاعه فرهنگ اهدای عضو هیچ بیمار نیازمند عضوی به دلیل نرسیدن عضو مورد نیاز در لیست انتظار جان خود را از دست ندهد.

  • گروه خبری : خبر جدید
  • کد خبر : 38539
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب